Diumenge, 20 De Gener De 2019
Casa Consistorial. Tarroja de Segarra, Tarroja de Segarra - 25211
Telèfon: 973 52 00 65 
Fax: 973 520 235

Portada

Casa Consistorial. Tarroja de Segarra
25211 Tarroja de Segarra
Lleida
ajuntament@tarroja.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Ajuntament de Tarroja de Segarra -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Ajuntament de Tarroja de Segarra, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament de Tarroja de Segarra és propietat exclusiva de Ajuntament de Tarroja de Segarra i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament de Tarroja de Segarra és de Ajuntament de Tarroja de Segarra o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament de Tarroja de Segarra o dels seus proveïdors.

Ajuntament de Tarroja de Segarra i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ajuntament de Tarroja de Segarra són marques protegides per Ajuntament de Tarroja de Segarra. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Ajuntament de Tarroja de Segarra (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Ajuntament de Tarroja de Segarra constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Ajuntament de Tarroja de Segarra es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament de Tarroja de Segarra es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Ajuntament de Tarroja de Segarra com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament de Tarroja de Segarra no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament de Tarroja de Segarra no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Ajuntament de Tarroja de Segarra.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament de Tarroja de Segarra inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament de Tarroja de Segarra no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Ajuntament de Tarroja de Segarra no implica que Ajuntament de Tarroja de Segarra l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ajuntament de Tarroja de Segarra es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament de Tarroja de Segarra.

Ajuntament de Tarroja de Segarra exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ajuntament de Tarroja de Segarra o de webs de tercers.

Ajuntament de Tarroja de Segarra no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ajuntament de Tarroja de Segarra.

El contingut del web de Ajuntament de Tarroja de Segarra únicament és aplicable a territori espanyol.

Ajuntament de Tarroja de Segarra garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Ajuntament de Tarroja de Segarra. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Ajuntament de Tarroja de Segarra, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Ajuntament de Tarroja de Segarra enviant un e-mail a: ajuntament@tarroja.ddl.net

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web