Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accessibilitat

Aquest portal utilitza el sistema de gestor de continguts Plone que és programari lliure. Compleix les Directrius per a l'accessibilitat del contingut web (WCAG v2.0) nivell 'AA' per a persones amb discapacitat, incloses les persones cegues i amb baixa visió, sordes i amb pèrdua auditiva, amb trastorns de l'aprenentatge, amb limitacions cognitives, amb moviment limitat, amb dificultats en la parla, fotosensibles i amb qualsevol combinació de les discapacitats anteriors.

També és accessible per a autors de contingut amb discapacitat segons el nivell 'AA' de les Directrius d'accessibilitat per a eines d'autor (ATAG 2.0).

Declaració d'accessibilitat

Aquest portal està dissenyat per a atendre la diversitat de maneres en què hom accedeix i utilitza Internet.

Validació

Aquest portal utilitza tecnologies d'accessibilitat seguint les bones pràctiques actuals recomanades per WAI-ARIA; no obstant això, els estàndards del portal i els continguts varien al llarg del temps. Si trobeu que aquest portal no valida correctament, contacteu l'administrador del lloc.

Hi ha unes quantes directrius de WCAG 2.0 i ATAG 2.0 que són subjectives; potser hi ha instàncies en què les interpretacions varien.