Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament informa de les obres que es porten a terme al municipi.

L'Ajuntament de Tarroja està portant a terme les actuacions previstes a l'edifici de les antigues escoles. També està previst que aquest mes de febrer comencin les obres del nou consultori a la planta baixa esquerra de l'edifici.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

DIMARTS 08 FEBRER 2022

L'Ajuntament informa de les obres que es porten a terme al municipi.

L'Ajuntament de Tarroja està portant a terme les actuacions previstes a l'edifici de les antigues escoles. Varen començar el passat novembre i està previst acabar-les aquest mes. En una primera fase es va fer la teulada de l'edifici. A la planta baixa dreta hi haurà un tanatori d'uns 40  i a la part posterior una sala de serveis on hi haurà el servei de podologia cada dos mesos aproximadament i un nou servei de perruqueria una o dues tardes a la setmana en funció de la demanda que hi hagi.

A la part superior està previst la construcció d'una sala per dur a terme activitats diverses; xerrades, tallers, entre altres. Obres portades a cap per Construccions Culell.


També està previst que aquest mes de febrer comencin les obres del nou consultori a la planta baixa esquerra de l'edifici a càrrec de l'empresa Gestió d'obres i Serveis Sostenibles S.L. que és qui va guanyar el concurs. Duració màxima de les obres sis mesos. Serà un consultori molt més ampli i s'eliminaran les barreres arquitectòniques existents a l'actual consultori.


Amb aquestes actuacions l'Ajuntament pretén donar un millor servei als seus veïns i veïnes.