Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarroja s’afegeix a la implantació de la recollida selectiva de residus

El 75% de la població va recollir el cubell per poder realitzar la recollida selectiva a partir del dilluns 3 de maig, que és quan s’implantarà.

Moment de la xerrada al Local Social
Moment de la xerrada al Local Social

DIVENDRES 30 ABRIL 2021

NOTA DE PREMSA

Tarroja s’afegeix a la implantació de la recollida selectiva de residus

El 75% de la població va recollir el cubell per poder realitzar la recollida selectiva a partir del dilluns 3 de maig, que és quan s’implantarà.

Dijous 29 d’abril, el Consell Comarcal conjuntament amb l’Ajuntament van habilitar un punt de recollida on durant una hora i mitja els veïns i veïnes de Tarroja van poder passar a recollir el material necessari per participar en la recollida selectiva.

Gairebé el 75% de la població van recollir el cubell personalitzat per al dia del rebuig, els dilluns al vespre. Aquest cubell es diposita als diferents penjadors individuals que s’han habilitat. I per altra banda, s’ha equipat un compostador comunitari per  a l’orgànica.

Posteriorment, es va realitzar una xerrada al Local Social per als veïns i veïnes, a càrrec de les tècniques de residus del Consell Comarca, per poder resoldre els dubtes, van participar una trentena de persones.

La iniciativa impulsada pel Consell Comarcal va comptar amb la participació del conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Esquerra, que va destacar la importància per al foment del reciclatge. També va assistir l’alcaldessa de Tarroja, Imma Secanell, que agraeix  l’esforç que s’està realitzant per part del veïnat i que caldrà un procés d’adaptació durant els primers dies.

Imatges del moment de la xerrada al Local Social.