Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarroja inaugura el nou consultori mèdic

La inauguració a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Imma Secanell, acompanyada del President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el gerent de CatSalut a la regió sanitària de Lleida, Raúl Llevot.

Moment de la inauguració
Moment de la inauguració

DIVENDRES 24 MARÇ 2023

Tarroja inaugura el nou consultori mèdic

La inauguració a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Imma Secanell, acompanyada del President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el gerent de CatSalut a la regió sanitària de Lleida, Raúl Llevot, ha tingut lloc aquest migdia. A l’acte també hi han assistit representats polítics com el President al Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch.

Des de l’ajuntament, l’alcaldessa Imma Secanell, ha expressat la satisfacció per al municipi de comptar amb aquest nou equipament després d’uns quants anys de treballs per aconseguir-ho, també ha reclamat a Salut que es treballi perquè les zones rurals tinguin les mateixes condicions que d’altres zones.

Per altra banda, el President de la Diputació. Joan Talarn, ha remarcat el fet que disposar d’una bona xarxa de salut és un dels eixos que treballa la Diputació per fer arrelar projectes de vida als municipis, especialment a l’entorn rural.

L’obra “Rehabilitació de la planta baixa edifici municipal per destinar a consultori mèdic” es va adjudicar a Gestió d’obres i Serveis Sostenibles S.L.

L’import d’adjudicació ha estat de 159.860,51 €  IVA inclòs i s’ha comptat amb una subvenció de la Diputació Lleida dins el Pla Inversions Salut per un import de 34.584,00 € i una altra subvenció del Pla de cooperació municipal inversions també de la Diputació de Lleida de 63.140,35 €

La resta de la despesa, concretament de 62.136,16 €, ha anat a càrrec  dels fons propis de l’ajuntament. A més, l’ajuntament s’ha fet càrrec també de les despeses de legalització elèctrica, i de la redacció dels treballs de redacció de projecte i direcció i coordinació de seguretat i salut de les obres.

El nou consultori presenta un espai gran amb les dues consultes, metge i infermeria.

 _____________________

Març, 2023.