Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarroja proposa alternatives per la diada de Sant Jordi

La iniciativa pretén que, malgrat la situació actual, els llibres i les roses entrin a totes les cases i la diada no passi desapercebuda

DIVENDRES 17 ABRIL 2020

L’ajuntament de Tarroja anima a la població del municipi a guarnir els balcons, finestres i portes de les cases amb roses fetes a mà durant el confinament, ja estiguin fetes amb paper, cartró, tela o qualsevol altre material.

 

Amb aquesta acció s’anima als conciutadans a fer una activitat creativa en família que, a la vegada, esdevé un homenatge a tots aquells qui vetllen per la nostra salut.

 

Els llibres tampoc queden oblidats en aquesta peculiar celebració de Sant Jordi, i es què a través de la pàgina web llibreriesobertes.cat, s’ofereix la opció de comprar el nostre llibre, triant la llibreria on es vol comprar i el destinatari a qui es vol fer arribar, el qual rebrà un missatge del llibreter, avisant de que pot passar a recollir un paquet pel seu comerç.

 

Demostrem que portem la Diada dins el nostre cor i un virus no ens pot deixar sense les nostres roses i llibres de Sant Jordi!

 

Celebrem Sant Jordi des de casa!