Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tarroja realitza una sessió informativa sobre els canvis en la recollida selectiva de residus, sessió organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Tarroja.

El passat divendres 29 d'octubre a les 19:30 hores es va realitzar una sessió informativa sobre els canvis de la recollida de residus a Tarroja al local social de la vila. La sessió va servir per fer balanç de la prova pilot que es va dur a terme durant sis mesos.

Imatge de la Sessió Informativa
Imatge de la Sessió Informativa

DIMARTS 09 NOVEMBRE 2021

En aquest acte i van participar el conseller comarcal de Residus el Sr. Josep Maria Castella Estruch, l'alcaldessa de Tarroja la Sra. Inmaculada Secanell Viladot i la Tècnica ambiental de l'empresa Vermican la Sra. Ana Belén Hidalgo.

En aquesta sessió informativa van assistir-hi una quinzena de veïns/es del poble i es va explicar el balanç sobre com havia anat aquests sis mesos la prova pilot i també es van exposar els canvis que es duran a terme a partir d'ara. Com també les tècniques de residus del Consell Comarcal.

Respecte al balanç es va parlar sobre el seguiment que s'havia fet de les zones de reciclatge, els problemes amb els quals s'havien trobat, la caracterització dels materials, on es va exposar que un 80% de la mostra era correcta, també es van mostrar els resultats de les enquestes de seguiment, valorant la iniciativa amb un resultat de 7,23 sobre 10. Pel que fa als canvis es va informar que es mantindran els tres punts per dipositar les escombraries, que es tanquen els compostadors, que el rebuig i els bolquers els passaran a recollir els dimarts al matí, i finalment que es posaran contenidors de 240 l per la fracció orgànica i que es canviaran els contenidors d'envasos i paper-cartó per iglús.

La sessió es va organitzar conjuntament entre el Consell Comarcal des de l'àrea de gestió de residus i l'Ajuntament de Tarroja. 

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230